2024-04-22

Isten hozott az új honlapunkon!

Kedves Cserkésztestvérünk!
Kedves Szülők és Támogatóink!

Mindenkit szeretettel üdvözlünk az új honlapunkon, ami reményeink szerint megkönnyíti majd a közös munkát és sok-sok hasznos információval látja el a látogatókat!

Óriási cserkésztapssal és hálával tartozunk Nagy Szilárd webmesterünknek, aki minden elképzelésünket felülmúlóan megvalósította és jelenleg is fejleszti ezt az oldalt! Köszönjük szépen a sok munkát, türelmet és elszántságot!

Ez a honlap az egri cserkészet mindhárom szervezeti egységét magába foglalja: cserkészcsapat, cserkészpark és alapítvány.

A csapatunk oldalán olvashattok a történetünkről, láthatjátok a szervezeti felépítésünket. Ezen kívül, a programok időpontjait is itt tudjátok követni, így a jövőben erre hivatkozva tesszük közzé a fél éves és éves munkaterveket. Igyekeztünk mindenféle további hasznos anyaggal is ellátni Benneteket: könyvek, kiadványok digitális verziót töltöttük fel ide, s itt találjátok a portyához és táborozáshoz szükséges felszerelések listáját is, valamint minden egyéb gyakran forgó dokumentumot is letölthettek innen. Az oldal alján elhelyeztünk néhány igen hasznos hivatkozást is. ; )

Itt tudjátok továbbá követni csapatunk galériáját, média megjelenéseit is évekre visszamenően. Ennek feltöltésén folyamatosan dolgozunk.

Ha valamelyik ismerősötök, vagy bárki jelentkezni szeretne a csapatunkba, erre is nyílik itt lehetőség egy kitölthető űrlapon keresztül. 

A cserkészpark és alapítvány oldalait böngészve hasonlóan hasznos tartalmakra lelhettek. A cserkészpark oldala jó hivatkozási alap a szállás után érdeklődőknek is!

Az oldalra felkerült egy Támogatás elnevezésű gomb, amelyen számos formáját taglaljuk annak, hogyan támogathatja bárki a csapatunk működését.

A weblapunkat folyamatosan teszteljük és hívunk Benneteket is az ebben való együttműködésre, hiszen úgy tudjuk csak tökéletesíteni, ha minél több eszközön megnézzük és visszajelzést adunk-kapunk. A mobilos verzióra jelenleg különösen érvényes ez!

Visszajelzéseiteket a következő címre várjuk: 212@cserkesz.hu

Jó munkát!

Soóváry-Nagy Nikola
cserkésztiszt
212. sz. Bornemissza Gergely Cserkészcsapat
3300 Eger, Vécsey-völgy utca 25/B
212.cserkesz.hu