2022-04-03

KNT hírek

Megérkeztek a 2022. évi Kerületi Nagytábor (KNT) részletei. A részvétel időtartamai korosztályonként a következők:

  1. 2022.július 9-17. – cserkész korosztálytól felfelé
  2. 2022.július 9-12. – kiscserkész korosztály – nálunk Hangya, Nyuszi őrsök
  3. 2022.július 9-10. – családos altábor

Az újonc őrsünk tagjai még kérdésesek a kiscserkész altáborba szállásuk kapcsán, hiszen nem vettek részt még ott alvós portyán / táborban / próbatáborban. Így kérem, hogy az ő szüleik egyeztessenek a gyerkőcökkel és az őrsvezetőkkel a jelentkezés kapcsán. Lesz idén is tábori felkészítő hétvége, ahol már előtte kipróbálhatják a táborozást, viszont ennek időpontja már az utolsó részlet befizetési időpontja után/ ahhoz nagyon közel esik, így mindenképpen egyeztetek a táborszervezőkkel, hogy mennyire rugalmas a program, ill. költség e tekintetben.

TÁBORHELY: Gödöllő, Teleki Pál Cserkészpark

TÁBORBA SZÁLLÁS: buszos utazás “gyűjtőpontokról”- létszámától függ

KERETMESE: falusi élet Szent István korában „Minden tíz falu építsen egy templomot”

ELŐZETES LÉTSZÁMFELMÉRÉS:

A szervezők első körben szeretnék csapatonként felmérni a várható létszámot. Ez fontos, hiszen majdnem 600 cserkész van a II. Észak-magyarországi Cserkészkerületben, melynek mi is tagjai vagyunk. A következő kérdőíven kérem, hogy jelezzétek felém részvételi szándékotokat március 14. 18.00-ig: 2022. KNT ELŐZETES LÉTSZÁMFELMÉRÉS A kérdőívet elég családonként kitölteni úgy, hogy minden részt venni szándékozó gyerkőcöt felsoroltok és bepipáljátok mikor/ melyik korosztályban jönne. Ha egyéb időpontban venne részt, kérlek, hogy azt is jelezzétek, hogy mikor!

TÁBORDÍJ

  • kiscserkész: 15.000 forint – május 15-ei határidővel
  • teljes tábor: 29.000 forint – 2 részletben 15.000 Ft. május 15-ig | 14000 Ft. június 15-ig

A szervezők igyekeznek csökkenteni a tábordíjat. Legkésőbb május 15-ig jelezni fogják a 2. részlet esetleges csökkenésének mértékét! Amennyiben a tábordíj bármely cserkészünk részvételében akadályt jelent, kérem szíves jelzését a lent megadott elérhetőségek valamelyikén!

Korábbi, személyes tapasztalat alapján felhívom a figyelmet a kullancsencephalitis elleni védőoltás fontosságára, melyről bővebben a következő oldalon tájékozódhattok: Az oltóközpont honlapja

Köszönöm szépen előre is a visszajelzéseiteket!

Jó munkát!

Soóváry-Nagy Nikola
cserkésztiszt
212. sz. Bornemissza Gergely Cserkészcsapat
3300 Eger, Vécsey-völgy utca 25/B
212.cserkesz.hu